Nem mondom hogy könnyű mint az egyszer-egy de nem is lehetetlen. Bátorság kedves sütőtársaim! 🙂
Hozzávalók:
10 dkg vaj
15 dkg cukor
1 dl tejszín
csipet só
10 dkg tejcsokoládé
díszítőgyöngy
- A vajat a cukorral a tejszínnel és egy csipet sóval sűrűre fűzzük kb 20 perc alatt.
- Nagyon fontos a visszahűtés mielőtt beleteszed a csokit, az én első próbálkozásom balszerencsésre sikerült e lépés kihagyása miatt, kuka lett az egész. A hő megsütötte a csokimat.
- Miután beletetted a csokit öntsd ki sütőpapírra vagy alufóliára. Nekem olyan sűrű masszám lett hogy kézzel gyúrtam hozzá a csokit a visszahűtött karamellhez de így is remek lett.
- Miután kihűlt és megdermedt és kockákra vágtam és cukorcsillagokkal díszítettem.